RAMSES CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3619 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ramses Capelle aan den IJssel. Meer weten? Ontdek meer

16 apr 2024 om 23:20 Beste Spareribs van de omgeving, lange tijd geleden dat ik zulke ribs heb gegeten. Top service !
14 apr 2024 om 22:22 Prima levering, duurde ietsje langer dan de app had aangegeven, maar dat mag de pret niet drukken. Het eten smaakte goed, was goed op temperatuur. Goede portie. Prima, zoals altijd.
14 apr 2024 om 20:10 Eten was prima, patat moet alleen beetje doorgebakken worden zoals gevraagd. Bezorging was dit keer snel.
14 apr 2024 om 19:18 Eten was goed bezorgtijd belabberd
14 apr 2024 om 8:42 Bestel je doner kebab, krijg je broodje die je zelf in elkaar moet zetten, voor eten er is duurt eeuwen, en nog smerig ook
12 apr 2024 om 14:31 Werd netjes boven gebracht maar was denk ik op zijn kop gezet zat onder het vet toen we het uitpakten er zat geen sambal bij wel besteld en betaald.
12 apr 2024 om 0:56 Uitstekend eten, jammer van het open bakje saus dat gelekt had
30 mrt 2024 om 20:56 Doorgaans goed, dus dit voelde als een uitzondering, maar de spareribs waren echt niet te eten (kurkdroog en taai) en het vlees in de kapsalon was smakeloos en tegen verbrand aan. Volgende keer hopelijk weer beter.
29 mrt 2024 om 22:12 Goed eten vriendelijke bezorger maar beetje lang
25 mrt 2024 om 18:08 Top top lekkerste gevulde Turkse pizza
25 mrt 2024 om 7:55 Alles geweldig!
23 mrt 2024 om 20:37 Heerlijk! Was het wachten waard.