RAMSES CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 3671 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ramses Capelle aan den IJssel. Meer weten? Ontdek meer

12 jul 2024 om 23:03 Shoarma is heerlijk maar de bakjes worden steeds kleiner. Met een bakje “Extra vlees” vul je 2 broodjes.
8 jul 2024 om 20:30 Vriendelijke bezorger, Lekker gegeten
7 jul 2024 om 21:34 Precies geleverd op aangegeven moment. Eten zoals altijd erg lekker en goed op temperatuur, heet zelfs.
6 jul 2024 om 20:45 Duurde heel lang stond al 30 min op je bestelling word bijna bezorgd.
5 jul 2024 om 20:40 Eten was prima
5 jul 2024 om 20:09 Jammer dat het zo lang duurde, Turkse pizza was niet meer heel warm waardoor toch minder lekker. Pita kaas was nog wel oké
4 jul 2024 om 20:43 De kapsalon en kapsalon Ramses speciaal waren erg lekker. Jammer dat de bestelling 25 minuten te laat kwam.
2 jul 2024 om 21:04 Pita broodjes vond ik pas toen ik de shorma op had want ze lagen ondrr in het bakje eten. Had ik ze eerder gevonden dan had ik er ook niks mee gekund omdat ze helemaal zacht waren.
1 jul 2024 om 14:29 Eten besteld zondag 18.00 uur, bezorgtijd stond 30-55 minuten. Na 80 minuten nog een keer gebeld. Toen de smoes dat er iets mis was gegaan en binnen 15 minuten bezorgd zou worden. Pas na 190 minuten eten. Nooit meer
30 jun 2024 om 20:22 De bestelling was minder dan dat wij van jullie gewent zijn. Het vlees was moeilijk van het bot te krijgen, de marinade was niet goed ingetrokken, de marinade was heel erg zout, en voor de zoveelste keer miste wij de knoflooksaus. Jammer
28 jun 2024 om 23:48 Snel geleverd, alleen jammer dat het niet is wat ik besteld had, had shoarma besteld en kreeg kipdonur, flinke tegenvaller zeg.
26 jun 2024 om 22:42 XL variant is even groot als normale variant. Valt tegen qau samenstellimg.